Nadaljuj

Notranjska ponuja neskončne možnosti kolesarjenja za občasne kolesarje, resne rekreativce in profesionalne športnike. V zavetju notranjskih gozdov boste našli manj prometne poti za gorsko in cestno kolo. Kolesarske rute si izberete glede na svoje želje in cilje ter seveda telesno pripravljenost. Pri tem vam bomo z veseljem pomagali.

Tu boste našli nekaj predlogov rut, ki so po zahtevnosti zelo različne. Od lažjih, srednje zahtevnih do kraljevskih (klikni na ime za prikaz rute). Razdalja v kilometrih in skupen dvig v metrih.


Gorsko kolesarjenje (MTB in Gravel)
Cestno kolesarjenje

* Pazi, prehod preko meje. Imej s seboj osebni dokument.

Za vse te rute velja, da jih je možno skrajšati ali podaljšati oz. izbrati odseke, ki so težji ali lažji. Povprašajte nas za nasvet.
IZPOSOJA GRAVEL KOLES

Vsem kolesarskim navdušencem ponujamo izposojo vrhunskih karbonskih gravel koles. Na voljo so tri kolesa, ki ustrezajo velikostim kolesarjev od 155 - 185 cm:

- XS: Corratec Allroad C2, Shimano GRX
- M in L: Corratec Allroad C1, Shimano GRX Di2

Cena najema gravel kolesa je 40 €/dan oz. za goste naših namestitev po dogovoru. Za najem je potrebna predhodna najava in osnovni podatki kolesarja za rezervacijo ustrezne velikosti in kasnejših nastavitev kolesa. Nameščena pedala so Shimano Deore XT PD-M8100. Kolesa so opremljena s priročno torbico z opremo za zamenjavo zračnice in zadnjo lučko za kolo.